top of page
IMG-20230925-WA0065.jpg

Wat houdt CSA in voor u:

Het oogstseizoen loopt van 1 mei 2024 tem 30 april 2025.

Je gaat een engagement aan voor 1 jaar.

In dit jaar oogst je groenten en kruiden voor eigen gebruik zoveel je wil en wanneer het je best uitkomt bij klaarlicht dag van zonsopgang tem zonsondergang.

De inschrijvingen lopen vanaf 21 januari 2024, wees er vroeg bij, dan ben je zeker van je plekje en kan ik voldoende groenten voorzien in het teeltplan.

Kijk je liever eens mee met anderen en schrijf je later in, dat kan ook! Zelf tot net voor de zomer kan je bij ons instappen.

Je kan enkel als gezin een abonnement nemen. Dus alle leden van het gezin schrijven zich in. Dit zorgt voor een eerlijke en correcte verdeling van de groenten onder de abonnees.

 Vermeld zeker op school etende kinderen, kotstudenten en Co-ouderschap. Daar is een aanpassing mogelijk.

Voor de natte en koude maanden tussen november en maart oogsten wij voor indien gewenst de groenten en kan u ze proper afhalen.

We zijn een CSA-boerderij.
Deelnemen in de werking wil dus zeggen dat jouw betrokkenheid en engagement sterk wordt geapprecieerd. In ruil krijg je heel het jaar door megalekkere, hyperlokale en ultraecologische groenten van het veld en onze serre.

 

Wat valt er allemaal onder te term “engagement”?
- eens meehelpen op het veld of in de serre,

- een mooie foto nemen voor onze sociale media
- een artikel schrijven voor de website
- mee een feestje of workshop organiseren
- deelnemen aan een werkgroep
- tips bezorgen om de werking te verbeteren 

We organiseren ook af en toe meewerkdagen. Waarbij samen werken vanuit je eigen interesses in een gezellige sfeer voor ons belangrijk is. Geen paniek, er zal op zo een dagen duidelijk meegegeven worden wat er kan gebeuren.

Prijzen

We werken met een sociale prijsvork waarin u kan kiezen van 8€ tot 9,75€ per week per volwassene (vanaf 18 jaar). In een totaal cijfer komt het neer op een range van 416€ tot 507€ per persoon gedurende een volledig jaar/oogstseizoen. De vork dient om naar eigen kunnen bij te dragen aan de werking en de overvloedige oogst! Vergelijk het met wat je wekelijks in de winkel aan groenten en kruiden zou kopen. We zouden kunnen zeggen dat min 470 € per jaar kostendekkend is voor onze jaarlijkse werking.

Kindjes t.e.m. 5 jaar kunnen gratis deelnemen.

De eerste 2 kinderen van 6 tot 18 jaar: 16€ x leeftijd

Het derde kind is aan halve prijs

Het vierde kind is gratis

Je kan kiezen om het lidmaatschap in 1 keer te betalen of gespreid in 4 delen (eind april, juni, juli en augustus).

De prijs van een ‘CSA-abonnement’ is de som van alle kosten om de groenten, kruiden en bloemen te telen met daarin een volwaardig loon voor de boeren, de investeringen van machines en tools, verdeeld over alle deelnemers.

Dus jullie betalen niet voor onze ‘producten’, maar voor ons boeren werk.

We proberen die prijs zo laag mogelijk te houden door af en toe jullie hulp te vragen.

bottom of page